Kaisa Kujanpää

Kaisa Kujanpää (s.1984) aloitti pianonsoiton opintonsa Lapuan musiikkiopistossa. Hän on opiskellut Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulussa, Turun Taideakatemiassa (valmistuen musiikkipedagogiksi vuonna 2009) ja Viron musiikki- ja teatteriakatemiassa, jossa suoritti musiikin maisterin tutkinnon vuonna 2011. Hänen opettajiaan ovat olleet muun muassa Natalia Sakkos, Niklas Pokki, Elzbieta Guzek-Soini, Lauri Väinmaa ja prof. Alexandra Juozapenaite-Eesmaa. Kaisa Kujanpää toimii pianonsoitonopettajan virassa Ylä-Satakunnan musiikkiopistossa.

Kaisa on opiskellut toisena instrumenttinaan harmonikkaa. Hän valmistui keväällä 2018 harmonikansoiton opettajaksi Tampereen Ammattikorkeakoulusta.

Kaisa Kujanpää on laaja-alainen muusikko. Hän on voittanut useita palkintoja kansallisissa harmonikkakilpailuissa, merkittävimpänä Kultaisen Harmonikan voitto vuonna 2004.

Kaisa esiintyy yksin ja pienemmissä kokoonpanoissa pianistina, harmonikansoittajana ja laulajana. Hänen poikkeuksellisen laaja ohjelmistonsa kattaa eri musiikkityylejä aina nykymusiikista klassiseen ja tango nuevosta pop-musiikkiin.

Kaisa suunnittelee ja ohjaa Mäntän Musiikkijuhlien vuoden 2018 festivaalin yhteisökonsertit.