Kaisa Kujanpää

Kaisa Kujanpää (s.1984) aloitti pianonsoiton opintonsa Lapuan musiikkiopistossa. Hän on opiskellut Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulussa, Turun Taideakatemiassa valmistuen musiikkipedagogiksi vuonna 2009 ja Viron musiikki- ja teatteriakatemiassa suorittaen musiikin maisterin tutkinnon vuonna 2011.

Hänen opettajinaan ovat toimineet muun muassa Natalia Sakkos, Niklas Pokki, Elzbieta Guzek-Soini, Lauri Väinmaa ja prof. Alexandra Juozapenaite-Eesmaa. Tällä hetkellä Kaisa Kujanpää opettaa pianonsoittoa Ylä-Satakunnan musiikkiopistossa.

Pianonsoiton opintojen ohella Kujanpää soitti tavoitteellisesti myös harmonikkaa. Vuodesta 2014 hän on opiskellut Tampereen Musiikkiakatemiassa harmonikansoiton opettajaksi Mika Väyrysen johdolla.

Kaisa Kujanpää on laaja-alainen muusikko. Pianon ja harmonikan välillä taiteilu sujuu suvereenisti ja mukaan mahtuu usein myös laulua. Nuoruuden soittovuosina Kujanpää voitti useita harmonikan soiton Suomen mestaruuksia sekä Kultaisen harmonikan  vuonna 2004.

Opetuksen ja opintojen lisäksi Kujanpää ehtii myös keikkailemaan yksin ja pienemmissä kokoonpanoissa. Kiinnostus musiikin eri tyylilajeja kohtaan on johtanut siihen, että hänen laaja repertuaarinsa ulottuu klassisesta viihdemusiikkiin ja popista tango nuevoon.

Kaisa suunnittelee ja ohjaa Mäntän Musiikkijuhlien vuoden 2018 festivaalin yhteisökonsertit.