Piano Desperados

”Loistavaa, olen täysin sanaton! Musiikkikomedia tulee jatkumaan Suomessa, aivan varmasti. Ei pidä olla huolissaan”. Iiro Rantala, Kesäyön kirkastus –konsertissa 2016.

Piano Desperados syntyi Mäntän Huhkojärven maagisissa maisemissa ja valloitti yleisön ensimmäisen kerran Iiro Rantalan isännöimässä Kesäyön Kirkastus –konsertissa 2016. He palaavat Mäntän tämän vuoden Kesäyön Kirkastukseen tuoden mukanaan muut Nuorten Pianoakatemian lahjakkuudet sekä tähtivierailijoita.

”Tavoitteenamme on yhdistää virtuoosinen pianismi hulvattomaan musiikkihuumoriin ja hauskanpitoon. Esikuvanamme on legendaarinen muusikkoduo Igudesman & Joo, mutta kauhomme myös helmiä elokuvakomedian ja elokuvamaailman ehtymättömistä aarreaitoista.”

Piano Desperados on esiintynyt mm. Korsholman musiikkijuhlilla, Puhallinkilpailussa Hullu Puhallus, Kemiön Westersissä, Turun Sibelius-museossa, Euroopan pianonsoitonopettajien konferenssissa Helsingissä, konserttisarjassa Espanjan Málagassa, Fuengirolassa ja Benalmádenassa sekä useiden eri kansainvälisten symposioiden yhteydessä. Yhtyeen jäsenet Samuel Eriksson, Leevi Ollilla, Tarmo Peltokoski ja Liisa Smolander ovat myös keränneet laakereita ja kannuksia lukuisissa kilpailuissa (mm. Leevi Madetoja pianokilpailu, Tampereen Pianokilpailu, Chopin Pianokilpailu, Steinway Festivaali sekä Kansallinen Puhallinkilpailu Hullu Puhallus) ja soittaneet eri orkestereiden solisteina Suomessa.

Lue lisää Nuorten pianoakatemian kotisivuilta.