Kesäyön kirkastus – Golden Edition

Tänä vuonna Kesäyön kirkastus -konsertin alkupuoli palaa Casablanca-elokuvan nostalgis-romanttisiin tunnelmiin, vieden yleisön Nick’s Café –nimiseen ravintolaan, joka vahvasti muistuttaa Casablancan Rick’s Caféta. Nick’s Café tunnetaan mm. upeista konserteista, perfomansseista, TV-lähetyksistä ja elokuvailloista. Siellä on myös draamaa, juonittelua, rakkautta ja mustasukkaisuutta.

Tutustu esityksen traileriin ”Once Upon a Time in Nick’s Café” tästä.

Konsertin toteuttaa Piano Desperados, nuorten pianolahjakkuuksien tiimi, joka syntyi Mäntän Huhkojärven maagisissa maisemissa ja  valloitti yleisön ensimmäisen kerran Iiro Rantalan isännöimässä Kesäyön Kirkastus –konsertissa 2016. Nyt mukana ovat myös muut Nuorten Pianoakatemian  jäsenet sekä lukuisia tunnettuja tähtivierailijoita. Työskentelyä ovat valmentaneet legendaarinen pianisti-koomikko Hyung-ki Joo ja suomalaiset musiikkikomedian huiput Jouni Bäckström ja Jukka Nykänen.

Konsertin toisella puoliskolla jatketaan hämyisissä musiikkiklubitunnelmissa kun maamme ensimmäinen lauluntekijätohtori, Laura Sippola ja hänen yhtyeensä Tuki johdattaa meidät viihtyisälle musiikilliselle tutkimusmatkalle tumman ja vaalean huumorin rajoille.