Liput

Lipunmyynti kesän 2020 festivaalille alkaa 1.3.2020. 

HUOM. Ian Bostridgen & Saskia Giorginin konsertin liput tulevat myyntiin Lippupisteeseen 22.1.2020 ja Andreas Haefligerin konsertin liput tulevat myyntiin Lippupisteeseen 14.2.2020.

Musiik­ki­juh­lil­la on li­pun­myyn­tiä kah­des­sa pis­tees­sä: lip­pu.fi ja Ser­lac­hius-museo Gös­ta. Mo­lem­mil­la myyn­ti­pis­teel­lä on oma kiin­tiön­sä ja jos toi­ses­sa myyn­ti­pis­tees­sä li­put myy­dään lop­puun, kan­nat­taa lip­pu­ja tie­dus­tel­la toi­ses­ta myyn­ti­pis­tees­tä. Aiemmista vuosista poiketen lipunmyyntiä ei ole lainkaan Mänttä-Vilppulan matkailuinfossa.

Lip­pu­ja voi os­taa lip­pu.fi:stä kon­sert­tia edel­tä­vään päi­vään asti. Ser­lac­hius-museol­la li­pun­myyn­ti on avoin­na kon­ser­tin al­ka­mi­seen asti. Ovi­myyn­ti muil­la kon­sert­ti­pai­koil­la al­kaa tun­tia en­nen kon­ser­tin al­kua. Ovi­myyn­nis­sä mak­su­vä­li­nee­nä käy­vät myös pank­ki­kor­tit. Li­sä­tie­toa en­nak­ko­va­rat­tu­jen lip­pu­jen lu­nas­tuk­ses­ta myyn­ti­pis­teis­tä.

Lipputyypit

Perushinta ai­kuis­ten lip­pu

Alennettu hinta kos­kee:

  • opiskelijoita ja kouluikäisiä (7-17-vuotiaat)
  • eläkeläisiä
  • varusmiehiä
  • työttömiä
  • Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäseniä
  • Pianopedagogit ry:n jäseniä

Muut alennukset:

– Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n eläkeläisjäsenille (-10% alennetun lipun hinnasta)
– Ryhmäalennus vähintään 10 hengelle (- 10% normaalihinnasta)
– Ryhmälippu eläkeläisille (-10% alennetun lipun hinnasta)
– 3-konsertin sarjalippu (-10% yksittäisten konserttilippujen hinnasta). Sarjalippu ei koske Kaunis myllärintytär -konserttia 6.8., eikä päätöskonserttia 8.8. klo 18.30! Sarjalippuja myydään ainoastaan Serlachius-museo Göstassa.

Mah­dol­li­set toi­mi­tus­mak­sut voi tie­dus­tel­la em. li­pun­myyn­ti­pis­teis­tä.

Maksettuja lippuja ei lunasteta eikä vaihdeta takaisin. Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.

Lippuja myyvät

lip­pu.fi ›

Serlachius-museo Gösta
Joenniementie 47, 35800 Mänttä
+358 3 488 6800