Liput

Lipunmyynti kesän 2018 festivaalille alkaa 1.3.2018.

Musiikkijuhlilla on lipunmyyntiä kahdessa pisteessä: Lippu.fi  ja Serlachius-museo Gösta.  Molemmilla myyntipisteellä on oma kiintiönsä ja jos toisessa myyntipisteessä liput myydään loppuun, kannattaa lippuja tiedustella toisesta myyntipisteestä. Aiemmista vuosista poiketen lipunmyyntiä ei ole lainkaan Mänttä-Vilppulan matkailuinfossa.

Lippuja voi ostaa Lippu.fi:stä konserttia edeltävään päivään asti. Serlachius-museolla lipunmyynti on avoinna konsertin alkamiseen asti. Ovimyynti muilla konserttipaikoilla alkaa tuntia ennen konsertin alkua. Ovimyynnissä maksuvälineenä käyvät myös pankkikortit. Lisätietoa ennakkovarattujen lippujen lunastuksesta myyntipisteistä.

LIPPUTYYPIT

Perushinta aikuisten lippu

Alennettu hinta koskee:

Kolmen konsertin yhteislippu 82 / 68 € (sarjalippuun ei voi yhdistää Musiikillista juhlaillallista 4.8. klo 18.00, eikä Päätöskonserttia 5.8. klo 18.30). Ryhmäalennus 10% (min. 10 hlö). Ryhmäalennus ei koske Musiikillista juhlaillallista 4.8. Mahdolliset toimitusmaksut voi tiedustella em. lipunmyyntipisteistä.

Musiikillisesta juhlaillallisesta 4.8.:
Juomat eivät kuulu illallislipun hintaan.
Ostamalla illallismenulipun, ostat koko menun. Muutoksia menukokonaisuuteen ei tehdä.
Mahdolliset erityisruokavaliot ilmoitetaan (laktoositon, gluteeniton jne.) ilmoitetaan lippua ostettaessa seuraavasti:
– Serlachius-museo Gösta; lipunmyyntiin (samalla kun ilmoitat valitsemasi menukokonaisuuden)
– lippu.fi; osoitteeseen jaana.pianoaura@gmail.com 27.7. mennessä.


Maksettuja lippuja ei lunasteta eikä vaihdeta takaisin. Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.