Liput

Mäntän Musiikkijuhlat joudutaan siirtämään kesälle 2021 korona-pandemian takia.

Ohjeita jo lipun ostaneille

1) Käytä ostamasi lippu saman taiteilijan konserttiin 2021. Konsertit ja taiteilijat siirtyvät sellaisenaan ajalle 3.-7.8.2021. Tämä ei vaadi lipun ostajalta lisätoimia.
2) Lipun vaihto Lippupisteen lahjakortti. Halutessasi voit vaihtaa jo ostamasi lipun Lippupisteen lahjakorttiin. Lähetä viesti osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soita numeroon 0600 900 900 (2€/alk min+pvm) Kirjoita viestiin yhteystietosi, lippujen lippunumerot tai tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero. Lippupiste lähettää sinulle lahjakortin, jonka arvo on sama kuin lippujen arvo vähennettynä lipussa näkyvällä palvelupalkkiolla.
3) Lippurahojen palautus. Jos haluat jo ostetusta lipusta rahat takaisin (palvelu-ja toimituspalkkiota ei palauteta), voit sen tehdä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/. Huom! Lipun palautuksessa viimeinen mahdollinen päivämäärä on 8.8.2020. Lipun palautus Lippupisteen myyntipisteissä ei ole tällä hetkellä mahdollista.

Jos olet varannut lippusi Serlachius-museolta, olemme suoraan sinuun yhteydessä lippuvaraukseen liittyen.

 

Lipunmyynti kesän 2021 festivaalille on käynnissä.

Musiik­ki­juh­lil­la on li­pun­myyn­tiä kah­des­sa pis­tees­sä: lip­pu.fi ja Ser­lac­hius-museo Gös­ta. Mo­lem­mil­la myyn­ti­pis­teel­lä on oma kiin­tiön­sä ja jos toi­ses­sa myyn­ti­pis­tees­sä li­put myy­dään lop­puun, kan­nat­taa lip­pu­ja tie­dus­tel­la toi­ses­ta myyn­ti­pis­tees­tä. Aiemmista vuosista poiketen lipunmyyntiä ei ole lainkaan Mänttä-Vilppulan matkailuinfossa.

Lip­pu­ja voi os­taa lip­pu.fi:stä kon­sert­tia edel­tä­vään päi­vään asti. Ser­lac­hius-museol­la li­pun­myyn­ti on avoin­na kon­ser­tin al­ka­mi­seen asti. Ovi­myyn­ti muil­la kon­sert­ti­pai­koil­la al­kaa tun­tia en­nen kon­ser­tin al­kua. Ovi­myyn­nis­sä mak­su­vä­li­nee­nä käy­vät myös pank­ki­kor­tit. Li­sä­tie­toa en­nak­ko­va­rat­tu­jen lip­pu­jen lu­nas­tuk­ses­ta myyn­ti­pis­teis­tä.

Lipputyypit

Perushinta ai­kuis­ten lip­pu

Alennettu hinta kos­kee:

  • opiskelijoita ja kouluikäisiä (7-17-vuotiaat)
  • eläkeläisiä
  • varusmiehiä
  • työttömiä
  • Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäseniä
  • Pianopedagogit ry:n jäseniä

Muut alennukset:

– Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n eläkeläisjäsenille (-10% alennetun lipun hinnasta)
– Ryhmäalennus vähintään 10 hengelle (- 10% normaalihinnasta)
– Ryhmälippu eläkeläisille (-10% alennetun lipun hinnasta)
– 3-konsertin sarjalippu (-10% yksittäisten konserttilippujen hinnasta). Sarjalippu ei koske Kaunis myllärintytär -konserttia 6.8., eikä päätöskonserttia 8.8. klo 18.30! Sarjalippuja myydään ainoastaan Serlachius-museo Göstassa.

Mah­dol­li­set toi­mi­tus­mak­sut voi tie­dus­tel­la em. li­pun­myyn­ti­pis­teis­tä.

Maksettuja lippuja ei lunasteta eikä vaihdeta takaisin. Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.

Lippuja myyvät

lip­pu.fi ›

Serlachius-museo Gösta
Joenniementie 47, 35800 Mänttä
+358 3 488 6800