Mestarikurssit

Kuvitus, piano ja kädet

Kon­sert­ti­la­val­le as­tues­saan pia­nis­til­la on ta­ka­naan val­ta­va mää­rä pit­kä­jän­teis­tä työ­tä. Teok­sen opet­te­lu ja oman tul­kin­nan löy­tä­mi­nen on pit­kä ja mo­ni­vai­hei­nen pro­ses­si. Mes­ta­ri­kurs­sit tar­joa­vat ins­pi­roi­van ym­pä­ris­tön uusien musii­kil­lis­ten vai­kut­tei­den ja nä­kö­kul­mien syn­ty­mi­sel­le.

Män­tän Musiik­ki­juh­lien mes­ta­ri­kurs­sin ai­nut­laa­tui­nen hen­ki syn­tyy sekä kor­kea­ta­soi­ses­ta kon­sert­ti­sar­jas­ta että musiik­ki­juh­lien kurs­si­lais­ten ja esiin­ty­jien muo­dos­ta­mas­ta tai­tei­li­jayh­tei­sös­tä.

Päivitys 11.5.2020

Korona-viruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi Mäntän Musiikkijuhlien kansainväliset mestarikurssit on peruttu kesältä 2020. Seuraavan kerran kurssit järjestetään kesällä 2021. 

Lisätietoja

mmj­mas­terclas­ses@gmail.com

Anni Pokki, puh. 045 6360560

Män­tän Musiik­ki­juh­lat nou­dat­taa Hen­ki­lö­tie­to­la­kia (523/​199) 10§ ja EU:n tie­to­suo­ja-ase­tus­ta 2016/​679 (Ge­ne­ral Data Pro­tec­tion Re­gu­la­tion, GDPR).

Nuorten Pianoakatemia

Kesällä 2021 Mäntässä järjestetään kuudetta kertaa mestarikurssien lisäksi Nuorten Pianoakatemian kesäperiodi, joka tuo kaupunkiin kymmenen kouluikäistä pianistia. Festivaalin taiteilija Antti Siirala pitää Nuorten Pianoakatemian oppilaille yleisölle avoimen mestarikurssin Serlachius-museo Göstalla. Tervetuloa kuuntelemaan! Nuoret konsertoivat lisäksi musiikkijuhlien tapahtumissa ja heidän mestarikurssituntejaan on mahdollista päästä kuuntelemaan. Lisätietoja saa kurssisihteeriltä. Nuorten Pianoakatemia on vuonna 2013 perustettu Suomen kulttuurirahaston ja Erkon säätiön tukema erityislahjakkaiden nuorten koulutusprojekti, jonka tarkoitus on osaltaan olla rakentamassa suomalaisen pianonsoiton tulevaisuutta.

Lue lisää Nuorten Pianoakatemiasta ›