Mestarikurssit

Konserttilavalle astuessaan pianistilla on takanaan valtava määrä pitkäjänteistä työtä. Teoksen opettelu ja oman tulkinnan löytäminen on pitkä ja monivaiheinen prosessi. Mestarikurssit tarjoavat inspiroivan ympäristön uusien musiikillisten vaikutteiden ja näkökulmien syntymiselle. Mäntän Musiikkijuhlien mestarikurssin ainutlaatuinen henki syntyy sekä korkeatasoisesta konserttisarjasta että musiikkijuhlien kurssilaisten ja esiintyjien muodostamasta taiteilijayhteisöstä.

Vuoden 2018 festivaalilla järjestetään tuttuun tapaan myös Mäntän kansainväliset pianon mestarikurssit, joita myös yleisön on mahdollisuus päästä kuuntelemaan. Taiteen täyttämä pikkukaupunki ja Mäntän Musiikkijuhlien korkeatasoinen konserttisarja luovat opiskelijoille ainutlaatuisen oppimisympäristön. Tänä vuonna opettajina ovat Krzysztof Jablonski (30.7.-2.8.), Antti Hotti (30.7.-5.8.) ja Tuija Hakkila (31.7.-4.8.). 

Kurssi järjestetään aikavälillä 30.7.-5.8. ja sen hinta on 620 euroa. Hinta sisältää opetuksen (5 x 45min), harjoittelutilat, illalliset Ravintola Göstassa, majoituksen soluasunnossa, aamiaiset ja vapaan pääsyn kaikkiin festivaalin tapahtumiin. Kurssista on mahdollista valita seuraavat päivämääräpaketit:

Kurssiin sisältyviä viittä oppituntia on mahdollista levittää myös aikavälille ma 30.7.-su 5.8., jolloin pääsee nauttimaan koko festivaalin tarjonnasta ja pystyy välissä pitämään vapaapäiviäkin.  Tällöin kurssin hinta on 750 euroa.

Pelkkä opetus, harjoittelutilat ja pääsy kaikkiin festivaalin tapahtumiin maksaa 250 euroa.

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää 4.6.2018 mennessä osoitteeseen mmjmasterclasses@gmail.com. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta opiskelutaustastasi tai vaihtoehtoisesti liitä hakemukseen CVsi. Ilmoita myös opettajatoiveesi, kurssilla soitettava ohjelmistosi ja mahdollinen majoitustarpeesi. Kurssiin sisältyvät oppitunnit voi jakaa myös useammalle opettajalle. Kurssille hyväksymisestä ilmoitetaan viimeistään 18.6. ja kurssin maksu tulee suorittaa 29.6.2018 mennessä tilille FI14 8000 1970 6383 50. Vastaanottaja on Mäntän Musiikkijuhlat Tuki Ry.