Pop up-konsertti I

29.7.2019 klo 12

Serlachius-museo Gösta

Vapaa pääsy

Pop up -konserttisarjaa pääsee tänä vuonna seuraamaan sekä Mäntän Klubille että musiikkijuhlien pääareenalle Serlachius museo Göstan Kivijärvi-saliin.

Kaksi ensimmäistä konserttia järjestetään Kivijärvi-salissa maanantaina 29.7 ja tiistaina 30.7 klo 12. Mäntän musiikkijuhlien kansainvälisten mestarikurssien ja Nuorten pianoakatemian valovoimaiset pianistit valtaavat lavan ja yllätysohjelma koostuu heidän tämän hetken repertuaaristaan.

Torstaina 1.8. klo 12 ja perjantaina 2.8. klo 11.30 Mäntän Klubilla kuultavissa kamarimusiikkikonserteissa esiintyvät sellisti Sarah Devoyon ja pianisti Silja Levander. Ohjelma koostuu romantiikan ajan klassikoista ja suomalaisen kamarimusiikin helmistä. Suomalainen säveltaide rinnastuu Klubilla toisenlaiseen suomalaiseen huippuosaamiseen: konserttien yhteydessä pääsee ihailemaan muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan teoksia häämuotinäyttelyssä SULA – Tarinoita rakkaudesta. Konserttiohjelma on suunniteltu vuoropuheluksi Pahkalan näyttelyn teemalle ja kappaleiden välissä saadaan kuulla suunnittelijan ajatuksia siitä, millainen on aikamme hääpuku.