Hyppää pääsisältöön

Esteettömyys

Esteettömyys

Olemme koonneet tälle sivulle keskeiset tiedot Mäntän Musiikkijuhlien eri konserttipaikkojen esteettömyydestä. Tarkempaa tietoa voit pyytää alla mainittujen yhteystietojen kautta tai Mäntän Musiikkijuhlilta.

Kivijärvi-sali, Serlachius Kartano

Valtaosa Mäntän Musiikkijuhlien konserteista järjestetään Serlachiuksella Kivijärvi-salissa. Se sijaitsee Serlachius Kartanon laajennusosassa, joka on kokonaan esteetön. Kivijärvi-salissa on induktiosilmukka ja sen lähellä sijaitsee esteetön wc. Serlachiuksella on myös vieraiden käyttöön tarkoitettuja pyörätuoleja ja muita apuvälineitä.

Serlachiuksen alueella on runsaasti tasaisia jalkakäytäviä, joita pitkin voi liikkua pyörätuolilla.

Henkilökohtainen avustaja pääsee maksutta Mäntän Musiikkijuhlien konsertteihin, Serlachiuksen museoihin ja Serlachius Art & Sauna Express -bussin kyytiin.

Tutustu Serlachius Kartanon laajennusosan esteettömyysesitteeseen (pdf)

Lue lisää esteettömyydestä Serlachiuksella

Mäntän Klubi

Mäntän Klubille on esteetön pääsy kiinteää luiskaa pitkin rakennuksen pääsisäänkäynnistä. Sekä pääsisäänkäynnillä että konserttisalissa on pariovet, joista pyörätuoli mahtuu helposti. Konserttisali sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, jossa voi liikkua esteettömästi ja sieltä löytyy esteetön wc. Auton voi pysäköidä pääsisäänkäynnin läheisyyteen tai väliaikaisesti pysähtyä pääovien eteen.

Voit pyytää tarkempaa tietoa rakennuksen ja konserttisalin esteettömyydestä sähköpostitse tai puhelimitse Mäntän Klubilta:

Sähköposti: info@klubin.fi
Puhelin: 034745900

Mäntän kirkko

Mäntän kirkkoon on esteetön pääsy kiinteää luiskaa pitkin pääovista. Auton voi ajaa suoraan luiskan viereen. Kirkosta löytyy induktiosilmukka.

Tarkempaa tietoa Mäntän kirkon esteettömyydestä voit pyytää sähköpostitse tai puhelimitse Mänttä-Vilppulan kirkkoherranvirastosta:

Sähköposti: mantta-vilppula.seurakunta@evl.fi
Puhelin: +358408049580

Vilppulan kirkko

Vilppulan kirkkoon on esteetön pääsy kiinteää luiskaa pitkin kirkon pohjoisella seinustalla olevista ovista. Auton voi ajaa suoraan luiskan viereen. Kirkosta löytyy esteetön wc ja induktiosilmukka.

Tarkempaa tietoa Vilppulan kirkon esteettömyydestä voit pyytää sähköpostitse tai puhelimitse Mänttä-Vilppulan kirkkoherranvirastosta:

Sähköposti: mantta-vilppula.seurakunta@evl.fi
Puhelin: +358408049580