Hyppää pääsisältöön

Saapuminen Mänttään

Saapuminen Mänttään

Voit saapua Mänttään autolla, junalla tai linja-autolla. Kesäkaudella Serlachius-bussi liikennöi Mänttä-Vilppulan ja Tampereen välillä päivittäin.

Autolla

Mänt­tä ja Vilp­pu­la si­jait­se­vat suo­ma­lai­sen jär­vi- ja met­sä­mai­se­man kes­kel­lä, Tam­pe­reen (val­ta­tie 58) ja Jy­väs­ky­län puo­li­vä­lis­sä (val­ta­tie 58, 23) rei­lun tun­nin ajo­mat­kan pääs­sä mo­lem­mis­ta.

Serlachius Kartanon parkkipaikalla on yhteensä kahdeksan maksullista sähköauton latauspaikkaa. Maksun voi suorittaa pankkikortin lähimaksulla tai verkossa: lataus.leppakoski.fi. Voit myös tarkistaa latauksen hinnan edellä mainitulta sivustolta. Katso tarkemmat tiedot Serlachiuksen sähköauton latauspisteistä.

Junalla

Ju­na­lii­ken­ne kul­kee reit­tiä Tam­pe­re – Vilp­pu­la – Keu­ruu. Vilp­pu­lan rau­ta­tie­a­se­mal­ta on Mänt­tään mat­kaa 7 km. Ju­na­vuo­rot saa­pu­vat Vilp­pu­laan kol­mes­ti päi­väs­sä, ja nii­tä on vas­tas­sa usei­ta tak­se­ja.

Linja-autolla

Lin­ja-au­tol­la Män­tän ja Vilp­pu­lan ta­voit­taa 1,5 tun­nis­sa Tam­pe­reel­ta ja Jy­väs­ky­läs­tä. Män­tän ja Vilp­pu­lan vä­liä lii­ken­nöi päi­vit­täin joitakin bus­si­vuo­ro­ja. Män­tän Mat­ka­huol­to si­jait­see Män­tän kes­kus­tas­sa, 10 min kä­ve­ly­mat­kan pääs­sä fes­ti­vaa­li­toi­mis­tos­ta.

Li­säk­si Ser­lac­hius-bus­si lii­ken­nöi kesäkaudella päivittäin Mänt­tä-Vilp­pu­lan ja Tam­pe­reen vä­lillä. Tarkista Serlachius-bussin aikataulut ja lippujen hinnat.

Tu­tus­tu muihin Mänttä-Vilppulan alueen matkailuvinkkeihin