Hyppää pääsisältöön

Laura Mikkola

Torstai 1.8.2024 klo 15.00

Laura Mikkola

35 / 28 €
Serlachius-museo Gösta

“Mikkola on ensiluokkainen taiteilija, jolla on hieno vaisto musiikin virtaukselle ja loistava tekniikka.” – Classics Today

Laura Mikkola on yksi kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaispianisteja. Uransa alkuvaiheessa Mikkola voitti liudan kansainvälisesti merkittäviä pianokilpailuja ja on sittemmin esiintynyt maailman tunnetuimmilla konserttilavoilla ja yhteistyössä arvostetuimpien orkesterien kanssa. Hän palaa Mänttään kymmenen vuoden tauon jälkeen. 

Valtavan ohjelmiston hallitseva Laura Mikkola tunnetaan myös syvällisesti Einojuhani Rautavaaran musiikkiin perehtyneenä pianistina. Mikkola teki säveltäjämestarin kanssa paljon yhteistyötä hänen vielä eläessään, ja on levyttänyt kaikki Rautavaaran pianokonsertot ja soolopianolle säveltämät teokset.

Laura Mikkolan toivottu Mäntän konsertti on omistettu Einojuhani Rautavaaran musiikille. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Mäntän Musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Niklas Pokki esittelee konsertin Serlachius-museo Göstan Kivijärvi-salissa klo 14.30. Konsertti päättyy noin klo 16.10.